- Bewaar

- Bewaar
Oosters vispannetje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in heel kleine blokjes.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en zaadjes uit de paprika's. Snij in heel dunne reepjes.
-
Snij de gember in fijne plakjes en snij in dunne staafjes.
-
Snij de lente-uitjes en koriander fijn.
-
Meng de kokosmelk met de sojasaus, het limoensap, cayennepeper, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er telkens 1/4 van de paprikareepjes, ananasblokjes, lente-uitjes, gemberstaafjes en diepgevroren vis over.
-
Plooi de zijkanten van de aluminiumfolie over zodat u bootjes bekomt en verdeel het kokosmengsel over de 4 bootjes. Plooi dicht en laat 20 à 25 min. garen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentjes, vis en het kookvocht over kleine individuele kommetjes of lepeltjes. Werk af met de fijngesnipperde koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de ananas, verwijder het harde middengedeelte en snij in heel kleine blokjes.
-
Verwijder de witte zaadlijsten en zaadjes uit de paprika's. Snij in heel dunne reepjes.
-
Snij de gember in fijne plakjes en snij in dunne staafjes.
-
Snij de lente-uitjes en koriander fijn.
-
Meng de kokosmelk met de sojasaus, het limoensap, cayennepeper, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er telkens 1/4 van de paprikareepjes, ananasblokjes, lente-uitjes, gemberstaafjes en diepgevroren vis over.
-
Plooi de zijkanten van de aluminiumfolie over zodat u bootjes bekomt en verdeel het kokosmengsel over de 4 bootjes. Plooi dicht en laat 20 à 25 min. garen op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentjes, vis en het kookvocht over kleine individuele kommetjes of lepeltjes. Werk af met de fijngesnipperde koriander.