Oosterse groentewok met tofoereepjes
Oosterse groentewok met tofoereepjes

Oosterse groentewok met tofoereepjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 416 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 26.6 g
Suiker 4.6 g
Vezel 7.3 g
Eiwit 21.9 g
Zout 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de broccoli in kleine roosjes van 2 cm.

  4. Snij het pepertje in fijne ringetjes en verwijder de pitjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccoli ± 5 min. beetgaar in water (of iets langer naar smaak). Voeg de laatste 2 min. de woknoedels toe. Giet af.

  7. Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak het pepertje samen met de tofoereepjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.

  8. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de wokmix Oriental 8 min. Meng er de tofoereepjes, de broccoli en de noedels onder en breng op smaak met de sojasaus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de broccoli in kleine roosjes van 2 cm.

  4. Snij het pepertje in fijne ringetjes en verwijder de pitjes.

  5. Bereiding:
  6. Kook de broccoli ± 5 min. beetgaar in water (of iets langer naar smaak). Voeg de laatste 2 min. de woknoedels toe. Giet af.

  7. Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak het pepertje samen met de tofoereepjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.

  8. Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de wokmix Oriental 8 min. Meng er de tofoereepjes, de broccoli en de noedels onder en breng op smaak met de sojasaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 416 kcal
Vet 23.2 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraat 26.6 g
Suiker 4.6 g
Vezel 7.3 g
Eiwit 21.9 g
Zout 3.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal