- Bewaar

- Bewaar
Oosterse groentewok met tofoereepjes
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes van 2 cm.
-
Snij het pepertje in fijne ringetjes en verwijder de pitjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli ± 5 min. beetgaar in water (of iets langer naar smaak). Voeg de laatste 2 min. de woknoedels toe. Giet af.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak het pepertje samen met de tofoereepjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de wokmix Oriental 8 min. Meng er de tofoereepjes, de broccoli en de noedels onder en breng op smaak met de sojasaus.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes van 2 cm.
-
Snij het pepertje in fijne ringetjes en verwijder de pitjes.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli ± 5 min. beetgaar in water (of iets langer naar smaak). Voeg de laatste 2 min. de woknoedels toe. Giet af.
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een wok en bak het pepertje samen met de tofoereepjes 2 à 3 min. aan alle kanten goudbruin op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok en zet opzij.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de wokmix Oriental 8 min. Meng er de tofoereepjes, de broccoli en de noedels onder en breng op smaak met de sojasaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc