- Bewaar

- Bewaar
Oosterse noedelsoep met paddenstoelen en omelet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de gewone champignons in plakjes. Snij de grote champignons uit de oosterse mengeling in plakjes. De kleinere mogen heel blijven.
-
Snij de paksoi in reepjes.
-
Laat een stukje loof aan de radijzen en snij ze in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en voeg alle champignons toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de paksoi toe en laat nog eens 5 min. sudderen.
-
Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet. Haal uit de pan en snij in fijne reepjes.
-
Verdeel de noedels, de plakjes radijs en de lente-ui over 4 grote kommen. Giet er de bouillon met de champignons en de paksoi over. Verdeel er de reepjes omelet over en werk af met takjes koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snij de gewone champignons in plakjes. Snij de grote champignons uit de oosterse mengeling in plakjes. De kleinere mogen heel blijven.
-
Snij de paksoi in reepjes.
-
Laat een stukje loof aan de radijzen en snij ze in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Klop de eieren los met een vork en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bereiding:
-
Breng de groentebouillon aan de kook en voeg alle champignons toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de paksoi toe en laat nog eens 5 min. sudderen.
-
Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet. Haal uit de pan en snij in fijne reepjes.
-
Verdeel de noedels, de plakjes radijs en de lente-ui over 4 grote kommen. Giet er de bouillon met de champignons en de paksoi over. Verdeel er de reepjes omelet over en werk af met takjes koriander.