Oosterse noedelsoep met paddenstoelen en omelet
Oosterse noedelsoep met paddenstoelen en omelet

Oosterse noedelsoep met paddenstoelen en omelet

35 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 395 kcal
Vet 9.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 53.1 g
Suiker 4.1 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 20.4 g
Zout 4.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de gewone champignons in plakjes. Snij de grote champignons uit de oosterse mengeling in plakjes. De kleinere mogen heel blijven.

  4. Snij de paksoi in reepjes.

  5. Laat een stukje loof aan de radijzen en snij ze in dunne plakjes.

  6. Snij de lente-uitjes fijn.

  7. Klop de eieren los met een vork en kruid met zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Breng de groentebouillon aan de kook en voeg alle champignons toe. Laat 5 min. sudderen.

  10. Voeg de paksoi toe en laat nog eens 5 min. sudderen.

  11. Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  12. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet. Haal uit de pan en snij in fijne reepjes.

  13. Verdeel de noedels, de plakjes radijs en de lente-ui over 4 grote kommen. Giet er de bouillon met de champignons en de paksoi over. Verdeel er de reepjes omelet over en werk af met takjes koriander.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Snij de gewone champignons in plakjes. Snij de grote champignons uit de oosterse mengeling in plakjes. De kleinere mogen heel blijven.

  4. Snij de paksoi in reepjes.

  5. Laat een stukje loof aan de radijzen en snij ze in dunne plakjes.

  6. Snij de lente-uitjes fijn.

  7. Klop de eieren los met een vork en kruid met zwarte peper en zout.

  8. Bereiding:
  9. Breng de groentebouillon aan de kook en voeg alle champignons toe. Laat 5 min. sudderen.

  10. Voeg de paksoi toe en laat nog eens 5 min. sudderen.

  11. Kook intussen de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  12. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en giet er de losgeklopte eieren in. Bak tot een omelet. Haal uit de pan en snij in fijne reepjes.

  13. Verdeel de noedels, de plakjes radijs en de lente-ui over 4 grote kommen. Giet er de bouillon met de champignons en de paksoi over. Verdeel er de reepjes omelet over en werk af met takjes koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 395 kcal
Vet 9.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraat 53.1 g
Suiker 4.1 g
Vezel 6.6 g
Eiwit 20.4 g
Zout 4.8 g

Bekijk het recept digitaal