- Bewaar

- Bewaar
Oosterse vishapjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de broccoli in roosjes. Rasp 2 roosjes heel fijn (tot couscous) en stoom de rest 8 à 10 min. gaar.
-
Snij intussen elke roodbaarsfilet in 6 reepjes.
-
Rasp de schil van de halve limoen en pers hem.
-
Mix de gestoomde broccoli met het kerriepoeder, de vissaus en de kokosmelk en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de reepjes vis goudbruin en krokant. Besprenkel met het limoensap.
-
Lepel de broccolimousse in glaasjes en schik er telkens 1 visreepje op. Strooi er de limoenzeste en de broccolicouscous over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de broccoli in roosjes. Rasp 2 roosjes heel fijn (tot couscous) en stoom de rest 8 à 10 min. gaar.
-
Snij intussen elke roodbaarsfilet in 6 reepjes.
-
Rasp de schil van de halve limoen en pers hem.
-
Mix de gestoomde broccoli met het kerriepoeder, de vissaus en de kokosmelk en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de reepjes vis goudbruin en krokant. Besprenkel met het limoensap.
-
Lepel de broccolimousse in glaasjes en schik er telkens 1 visreepje op. Strooi er de limoenzeste en de broccolicouscous over.