- Bewaar

- Bewaar
Oosterse vispapillot
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tocornal Chardonnay - Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de geschilde wortelen en de ongeschilde courgette in staafjes van 3 cm lang en 1/2 cm dik.
-
Schil en rasp de gember.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snij de lente-uitjes grof.
-
Hak de korianderblaadjes grof en snipper de steeltjes fijn.
-
Snij de limoen in 4 partjes.
-
Snij de visfilets in grote stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de rijstolie in een pan en stoof de wortel- en courgettestaafjes, het pepertje, de fijngesnipperde koriandersteeltjes en de peultjes 5 à 8 min. beetgaar op een zacht vuur.
-
Overgiet met de sojasaus, voeg de geraspte gember toe en kruid met zwarte peper.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de (diepgevroren) stukken vis over.
-
Verdeel de gestoofde groenten over de vis en bestrooi met de grof gesneden lente-uitjes en korianderblaadjes.
-
Vouw de randen van de vellen omhoog en giet de kokosmelk over de vis en de groenten. Leg er telkens 1 limoenpartje op.
-
Vouw de pakketjes goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met noedels of rijst.
- Vervang de kokosmelk door visfond of droge witte wijn. - Bestrooi de vis met blaadjes platte peterselie of takjes dille in plaats van koriander. - Vervang de lente-uitjes door fijngehakte kerstomaten. - Vervang het partje limoen door citroen.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tocornal Chardonnay - Viña Cono Sur Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de geschilde wortelen en de ongeschilde courgette in staafjes van 3 cm lang en 1/2 cm dik.
-
Schil en rasp de gember.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn.
-
Snij de lente-uitjes grof.
-
Hak de korianderblaadjes grof en snipper de steeltjes fijn.
-
Snij de limoen in 4 partjes.
-
Snij de visfilets in grote stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de rijstolie in een pan en stoof de wortel- en courgettestaafjes, het pepertje, de fijngesnipperde koriandersteeltjes en de peultjes 5 à 8 min. beetgaar op een zacht vuur.
-
Overgiet met de sojasaus, voeg de geraspte gember toe en kruid met zwarte peper.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en leg er telkens 1 vel bakpapier op. Verdeel er de (diepgevroren) stukken vis over.
-
Verdeel de gestoofde groenten over de vis en bestrooi met de grof gesneden lente-uitjes en korianderblaadjes.
-
Vouw de randen van de vellen omhoog en giet de kokosmelk over de vis en de groenten. Leg er telkens 1 limoenpartje op.
-
Vouw de pakketjes goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met noedels of rijst.
- Vervang de kokosmelk door visfond of droge witte wijn. - Bestrooi de vis met blaadjes platte peterselie of takjes dille in plaats van koriander. - Vervang de lente-uitjes door fijngehakte kerstomaten. - Vervang het partje limoen door citroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Tocornal Chardonnay - Viña Cono Sur Central Valley - Chili