- Bewaar

- Bewaar
Oosterse wok met broccoli en wortellinten
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas ‘Le Rosé’ A.O.P. Languedoc Bier Thrive Alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel intussen de broccoli in roosjes en kook ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snipper de lente-uitjes fijn en rasp de gember.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de runderreepjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper. Voeg de geraspte gember en de lente-ui toe en roerbak 2 min. Doe er ook de broccoliroosjes en de wortellinten bij en roerbak ± 6 min.
-
Overgiet met de sojasaus en kruid goed met peper.
-
Verdeel over diepe borden of kommetjes en geef er de rijst bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas ‘Le Rosé’ A.O.P. Languedoc Bier Thrive Alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verdeel intussen de broccoli in roosjes en kook ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Maak met een dunschiller fijne linten van de wortelen. Snipper de lente-uitjes fijn en rasp de gember.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de runderreepjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper. Voeg de geraspte gember en de lente-ui toe en roerbak 2 min. Doe er ook de broccoliroosjes en de wortellinten bij en roerbak ± 6 min.
-
Overgiet met de sojasaus en kruid goed met peper.
-
Verdeel over diepe borden of kommetjes en geef er de rijst bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vaugelas ‘Le Rosé’ A.O.P. Languedoc Bier Thrive Alcoholvrij bier