- Bewaar

- Bewaar
Oosterse wok met vegetarische wokreepjes, prei en champignons
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de halve knolselder en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Meng de sojasaus onder de rijstazijn en de bruine suiker.
-
Bereiding:
-
Kook de knolselder en de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en voeg een beetje amandeldrink toe. Prak tot puree en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rijstolie in een (wok)pan en roerbak de preiringen en de champignons ± 10 min. Voeg de wokreepjes toe en wok nog ± 5 min. Besprenkel met de sojasaus.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de wokreepjes en de groenten over. Bestrooi met de walnootpitten.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de halve knolselder en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de prei in dunne ringen.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Meng de sojasaus onder de rijstazijn en de bruine suiker.
-
Bereiding:
-
Kook de knolselder en de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en voeg een beetje amandeldrink toe. Prak tot puree en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rijstolie in een (wok)pan en roerbak de preiringen en de champignons ± 10 min. Voeg de wokreepjes toe en wok nog ± 5 min. Besprenkel met de sojasaus.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree over de borden en lepel er de wokreepjes en de groenten over. Bestrooi met de walnootpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley Chili