- Bewaar
- Bewaar
Ossobuco
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (5 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Wentel de kalfsschenkels in de bloem en klop de overtollige bloem af.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 4 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de kalfsschenkels aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de ui en de diepgevroren groenteblokjes 5 min. Verdeel de groenten over een ovenschaal of braadslede.
-
Schik er de kalfsschenkels naast elkaar op en overgiet met de gepelde tomaten en de witte wijn. Verkruimel er het bouillonblokje over en zet 2 u. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Verdeel de kalfsschenkels en de tagliatelle over de borden en lepel er de saus over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (5 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Wentel de kalfsschenkels in de bloem en klop de overtollige bloem af.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit 4 eetl. olijfolie in een grote braadpan en bak de kalfsschenkels aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde braadpan en bak de ui en de diepgevroren groenteblokjes 5 min. Verdeel de groenten over een ovenschaal of braadslede.
-
Schik er de kalfsschenkels naast elkaar op en overgiet met de gepelde tomaten en de witte wijn. Verkruimel er het bouillonblokje over en zet 2 u. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Verdeel de kalfsschenkels en de tagliatelle over de borden en lepel er de saus over.