- Bewaar

- Bewaar
Ossobuco met Grimbergen
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in ringen
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Dep de kalfsschenkels droog en wentel in de bloem.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de kalfsschenkels aan beide kanten goudbruin, kruid met peper en zout.
-
Voeg de ui ringen, de wortelschijfjes en de spekreepjes toe. Roerbak 3 min.
-
Giet het bier en de kalfsfond toe.
-
Voeg de tijm en laurier toe.
-
Laat alles 1 u. sudderen op een zacht vuur.
-
Haal de takjes tijm en het laurierblaadje uit de kookpot en bind indien nodig met wat instant sausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met broccoli en aardappelpuree.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ui in ringen
-
Snij de wortelen in schijfjes.
-
Dep de kalfsschenkels droog en wentel in de bloem.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de kalfsschenkels aan beide kanten goudbruin, kruid met peper en zout.
-
Voeg de ui ringen, de wortelschijfjes en de spekreepjes toe. Roerbak 3 min.
-
Giet het bier en de kalfsfond toe.
-
Voeg de tijm en laurier toe.
-
Laat alles 1 u. sudderen op een zacht vuur.
-
Haal de takjes tijm en het laurierblaadje uit de kookpot en bind indien nodig met wat instant sausbinder.
-
Afwerking:
-
Serveer met broccoli en aardappelpuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Blond