Ovengebakken frittata met 2 kazen
Ovengebakken frittata met 2 kazen

Ovengebakken frittata met 2 kazen

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 444 kcal
Vet 32.6 g
Koolhydraat 17.6 g
Eiwit 18.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd)

  3. Laat de groentemix oppervlakkig ontdooien.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Klop de eieren los samen met de melk en de kruidenkaas.

  7. Voeg de groentemix en de geraspte kaas toe. Kruid goed met peper en zout.

  8. Bestrijk een ovenschaal met de olijfolie en giet er het eiermengsel met de groenten in.

  9. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd)

  3. Laat de groentemix oppervlakkig ontdooien.

  4. Bereiding:
  5. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  6. Klop de eieren los samen met de melk en de kruidenkaas.

  7. Voeg de groentemix en de geraspte kaas toe. Kruid goed met peper en zout.

  8. Bestrijk een ovenschaal met de olijfolie en giet er het eiermengsel met de groenten in.

  9. Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 444 kcal
Vet 32.6 g
Koolhydraat 17.6 g
Eiwit 18.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Moinette Biologique Biologisch speciaalbier Wijn Trebbiano d'Abruzzo D.O.C. - Fantini Farnese - Abruzzo - Italië

Bekijk het recept digitaal