- Bewaar

- Bewaar
Ovengebakken gamba's met pasta en paprika
Onze drankensuggesties
Wijn Les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc Mooie, droge en fruitige witte wijn gemaakt van chardonnaydruiven. Bezit veel frisheid. Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal -boeket en fijne, frisfruitige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Dompel de diepgevroren gamba's 2 min. in heet water. Pel ze, maar laat de kop eraan. Verwijder het darmkanaal (de bruine draad die bitter smaakt). Dep droog en leg in een ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tomenade met 1/2 dl droge witte wijn en 1/2 dl water.
-
Strijk de gamba's in met de mengeling. Zet koel weg.
-
Snipper het bieslook. U hebt 4 eetl. nodig.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in -reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de gamba's gedurende 8 à 10 min. aan elke kant in een op 200 °C voorverwarmde oven. Let erop dat ze niet verbranden. Dek eventueel af met aluminiumfolie.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de paprikareepjes 4 à 5 min. voor het einde toe. Laat de pasta uitlekken en voeg de halfgedroogde kerstomaten toe samen met 4 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten en het fijngesnipperde bieslook.
-
Afwerking:
-
Maak een bedje van pasta en paprika op elk bord en schik er de gamba's op.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc Mooie, droge en fruitige witte wijn gemaakt van chardonnaydruiven. Bezit veel frisheid. Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal -boeket en fijne, frisfruitige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Dompel de diepgevroren gamba's 2 min. in heet water. Pel ze, maar laat de kop eraan. Verwijder het darmkanaal (de bruine draad die bitter smaakt). Dep droog en leg in een ovenschotel. Kruid met peper en zout.
-
Meng de tomenade met 1/2 dl droge witte wijn en 1/2 dl water.
-
Strijk de gamba's in met de mengeling. Zet koel weg.
-
Snipper het bieslook. U hebt 4 eetl. nodig.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in -reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de gamba's gedurende 8 à 10 min. aan elke kant in een op 200 °C voorverwarmde oven. Let erop dat ze niet verbranden. Dek eventueel af met aluminiumfolie.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de paprikareepjes 4 à 5 min. voor het einde toe. Laat de pasta uitlekken en voeg de halfgedroogde kerstomaten toe samen met 4 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten en het fijngesnipperde bieslook.
-
Afwerking:
-
Maak een bedje van pasta en paprika op elk bord en schik er de gamba's op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc Mooie, droge en fruitige witte wijn gemaakt van chardonnaydruiven. Bezit veel frisheid. Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal -boeket en fijne, frisfruitige smaak.