- Bewaar

- Bewaar
Ovengebakken kabeljauw en ratatouille
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde aubergine en courgette in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig. Voeg de fijngesneden groenten toe en laat nog ± 5 min. bakken op een zacht vuur.
-
Besprenkel de vis met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetlepel olijfolie, schik er de visfilets in en daarna de groenten.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met aardappelpuree. 100 g aardappelpuree is ongeveer 1 koolhydraatruilwaarde (= 12,5 koolhydraten).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Snij de ongeschilde aubergine en courgette in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpot en bak het fijngesnipperde knoflook en de ui glazig. Voeg de fijngesneden groenten toe en laat nog ± 5 min. bakken op een zacht vuur.
-
Besprenkel de vis met het citroensap en kruid met peper en zout.
-
Bestrijk een ovenschaal met 1 eetlepel olijfolie, schik er de visfilets in en daarna de groenten.
-
Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Heerlijk met aardappelpuree. 100 g aardappelpuree is ongeveer 1 koolhydraatruilwaarde (= 12,5 koolhydraten).