- Bewaar

- Bewaar
Ovengratin met pasta, zalm en gegrilde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Touraine A.O.P. Comtesses du Val Sauvignon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Laat de zalmhaasjes en gegrilde groenten oppervlakkig ontdooien. Dep de vis droog en snij de groenten in fijne reepjes.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Hou 12 blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Snipper de rest fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg de gegrilde groenten toe en bak 4 min.
-
Meng de penne met de ricotta, de tapenade, de groenten en het fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de penne met groenten in een ovenschaal en leg er voorzichtig de zalmhaasjes op.
-
Bestrooi met de mozzarella en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat de gratin even afkoelen en werk af met de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Touraine A.O.P. Comtesses du Val Sauvignon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooien + 10 min.)
-
Laat de zalmhaasjes en gegrilde groenten oppervlakkig ontdooien. Dep de vis droog en snij de groenten in fijne reepjes.
-
Snipper intussen de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Hou 12 blaadjes basilicum apart voor de afwerking. Snipper de rest fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Kruid met peper en zout. Voeg de gegrilde groenten toe en bak 4 min.
-
Meng de penne met de ricotta, de tapenade, de groenten en het fijngesnipperde basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de penne met groenten in een ovenschaal en leg er voorzichtig de zalmhaasjes op.
-
Bestrooi met de mozzarella en zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat de gratin even afkoelen en werk af met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Touraine A.O.P. Comtesses du Val Sauvignon