- Bewaar

- Bewaar
Ovenplaat met kippenpilons en geroosterde groenten
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Blond sterk bier Wijn Château De Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snij in stukken.
-
Snij de aardappelen in de lengte in 2.
-
Snij de venkel in hapklare stukken, pluk het venkelgroen en snipper het fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bereiding:
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de kippenkruiden. Meng de andere 2 eetl. olijfolie met de provençaalse kruiden, het knoflook en de helft van het fijngesnipperd groen van de venkel. Kruid met peper en zout.
-
Leg de kippenpilons op een met bakpapier bedekte bakplaat en meng er de olie met de kippenkruiden onder, zorg dat de kippenpilons mooi bedekt zijn.
-
Leg de groenten en aardappelen ook op de bakplaat en meng er de olie met de provençaalse kruiden onder.
-
Plaats de ovenplaat in de oven en bak gedurende ± 40 min. Schep regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de alles op bord en werk af met de rest van het venkelgroen.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Blond sterk bier Wijn Château De Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de paprika's in de lengte in 2, verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Snij in stukken.
-
Snij de aardappelen in de lengte in 2.
-
Snij de venkel in hapklare stukken, pluk het venkelgroen en snipper het fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bereiding:
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de kippenkruiden. Meng de andere 2 eetl. olijfolie met de provençaalse kruiden, het knoflook en de helft van het fijngesnipperd groen van de venkel. Kruid met peper en zout.
-
Leg de kippenpilons op een met bakpapier bedekte bakplaat en meng er de olie met de kippenkruiden onder, zorg dat de kippenpilons mooi bedekt zijn.
-
Leg de groenten en aardappelen ook op de bakplaat en meng er de olie met de provençaalse kruiden onder.
-
Plaats de ovenplaat in de oven en bak gedurende ± 40 min. Schep regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de alles op bord en werk af met de rest van het venkelgroen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Blond sterk bier Wijn Château De Vaugelas « Le Prieuré » A.O.P. Corbières