- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met mini-morteauworst
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic Michel Torino Estate Cafayate Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de worsten 30 min. garen in kokend water. Laat uitlekken. Verwijder het vel en snij in schijven van 1/2 cm.
-
Schil ondertussen de zoete aardappelen en snij in blokjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, pureer en meng er 1 eetl. boter onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm en stoof 10 min. beetgaar in 1 eetl. boter. Overgiet met de kippenbouillon en de room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en laat nog 5 min. stoven.
-
Leg schijven morteauworst dakpansgewijs in een ovenschotel. Verdeel er een laagje gestoofde prei en een laagje puree over. Werk verder in laagjes tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic Michel Torino Estate Cafayate Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de worsten 30 min. garen in kokend water. Laat uitlekken. Verwijder het vel en snij in schijven van 1/2 cm.
-
Schil ondertussen de zoete aardappelen en snij in blokjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, pureer en meng er 1 eetl. boter onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm en stoof 10 min. beetgaar in 1 eetl. boter. Overgiet met de kippenbouillon en de room. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en laat nog 5 min. stoven.
-
Leg schijven morteauworst dakpansgewijs in een ovenschotel. Verdeel er een laagje gestoofde prei en een laagje puree over. Werk verder in laagjes tot alle ingrediënten op zijn. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Cuma Cabernet Sauvignon Organic Michel Torino Estate Cafayate Valley - Argentinië