- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met veggiegehakt, cottagecheese en wittekool
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de wittekool in fijne reepjes. Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij daarna in fijne blokjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Smelt 1/3 van de boter in een brede kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng goed. Laat 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Besmeer een ovenschaal met de rest van de boter. Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over. Bedek met het vegan gehakt en daarna de cottagecheese. Verdeel er de rest van de groenten over en bestrooi met de geraspte mozzarella
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking).
Maak deze ovenschotel al de dag vooraf klaar. Zet hem op het moment zelf 35 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de wittekool in fijne reepjes. Schil de wortelen en snij in de lengte in 4. Snij daarna in fijne blokjes. Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Smelt 1/3 van de boter in een brede kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de wittekool en de wortelen toe en meng goed. Laat 10 min. stoven en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Besmeer een ovenschaal met de rest van de boter. Verdeel er de helft van de gestoofde groenten over. Bedek met het vegan gehakt en daarna de cottagecheese. Verdeel er de rest van de groenten over en bestrooi met de geraspte mozzarella
-
Zet ± 25 min. in de voorverwarmde oven. Zet de laatste 2 min. de ovengrill aan.
-
Verwarm intussen de puree (instructies: zie verpakking).
Maak deze ovenschotel al de dag vooraf klaar. Zet hem op het moment zelf 35 min. in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili