- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel van heilbot met gerookte ham
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren heilbotfilets in een ovenschotel. Overgiet met 4 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Leg op elk stuk tarbot een sneetje gerookte ham en een laurierblaadje. Schuif gedurende 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Leg de kleine trostomaten in een ovenschotel, verdeel er de lookboter over en schuif in de oven bij de tarbot (10 min.).
-
Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de sjalotten glazig. Voeg de (diepgevroren) bospaddenstoelen toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de room en de peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de champignonsaus over de borden en schik er een heilbotfilet op. Dien op met de trostomaatjes en tagliatelle.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de sjalotten en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Leg de diepgevroren heilbotfilets in een ovenschotel. Overgiet met 4 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout. Leg op elk stuk tarbot een sneetje gerookte ham en een laurierblaadje. Schuif gedurende 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Leg de kleine trostomaten in een ovenschotel, verdeel er de lookboter over en schuif in de oven bij de tarbot (10 min.).
-
Smelt 1 eetl. boter in een steelpan en bak de sjalotten glazig. Voeg de (diepgevroren) bospaddenstoelen toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de room en de peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de champignonsaus over de borden en schik er een heilbotfilet op. Dien op met de trostomaatjes en tagliatelle.