- Bewaar

- Bewaar
Ovenverse kruidenbroodjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de verse kruiden fijn (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Meng de bloem met water (gebruiksaanwijzing: zie verpakking) en kneed tot een homogene deegbol. Verdeel het deeg in 8 bolletjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Maak van elk deegbolletje een plat broodje (Ø 10 cm) en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Besprenkel de broodjes met de olijfolie en bestrooi met de kruiden en het zeezout.
-
Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat de broodjes lichtjes afkoelen en serveer met een dipsausje (bv. auberginekaviaar).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de verse kruiden fijn (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Meng de bloem met water (gebruiksaanwijzing: zie verpakking) en kneed tot een homogene deegbol. Verdeel het deeg in 8 bolletjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Maak van elk deegbolletje een plat broodje (Ø 10 cm) en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
-
Besprenkel de broodjes met de olijfolie en bestrooi met de kruiden en het zeezout.
-
Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Laat de broodjes lichtjes afkoelen en serveer met een dipsausje (bv. auberginekaviaar).