Ovenverse kruidenbroodjes
Ovenverse kruidenbroodjes

Ovenverse kruidenbroodjes

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 130 kcal
Vet 4.3 g
Koolhydraat 19.2 g
Eiwit 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de verse kruiden fijn (u hebt 2 eetl. nodig).

  4. Meng de bloem met water (gebruiksaanwijzing: zie verpakking) en kneed tot een homogene deegbol. Verdeel het deeg in 8 bolletjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 190 °C.

  7. Maak van elk deegbolletje een plat broodje (Ø 10 cm) en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  8. Besprenkel de broodjes met de olijfolie en bestrooi met de kruiden en het zeezout.

  9. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Afwerking:
  11. Laat de broodjes lichtjes afkoelen en serveer met een dipsausje (bv. auberginekaviaar).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de verse kruiden fijn (u hebt 2 eetl. nodig).

  4. Meng de bloem met water (gebruiksaanwijzing: zie verpakking) en kneed tot een homogene deegbol. Verdeel het deeg in 8 bolletjes.

  5. Bereiding:
  6. Verwarm de oven voor op 190 °C.

  7. Maak van elk deegbolletje een plat broodje (Ø 10 cm) en leg ze op een bakplaat met bakpapier.

  8. Besprenkel de broodjes met de olijfolie en bestrooi met de kruiden en het zeezout.

  9. Bak 15 min. in de voorverwarmde oven.

  10. Afwerking:
  11. Laat de broodjes lichtjes afkoelen en serveer met een dipsausje (bv. auberginekaviaar).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 130 kcal
Vet 4.3 g
Koolhydraat 19.2 g
Eiwit 3 g

Bekijk het recept digitaal