Paashaasjes
Paashaasjes

Paashaasjes

30 min.
Lunch
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 594 kj
Energie 142 kcal
Vet 8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 12.8 g
Suiker 1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.8 g
natrium 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij 10 paashaasjes uit het deeg. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verdeel de eiersalade over de oren en de onderste helft van de paashaas en bestrooi met de zonnebloempitten en wat tuinkers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij 10 paashaasjes uit het deeg. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Verdeel de eiersalade over de oren en de onderste helft van de paashaas en bestrooi met de zonnebloempitten en wat tuinkers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 594 kj
Energie 142 kcal
Vet 8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 12.8 g
Suiker 1 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 4.3 g
Zout 0.8 g
natrium 0.3 g

Bekijk het recept digitaal