Paashaasjes
- Bewaar

- Bewaar
Paashaasjes
30 min.
Lunch
10 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
594 kj
Energie
142 kcal
Vet
8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraat
12.8 g
Suiker
1 g
Vezel
0.7 g
Eiwit
4.3 g
Zout
0.8 g
natrium
0.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij 10 paashaasjes uit het deeg. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de eiersalade over de oren en de onderste helft van de paashaas en bestrooi met de zonnebloempitten en wat tuinkers.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Rol het pizzadeeg met het bakpapier uit op een bakplaat. Snij 10 paashaasjes uit het deeg. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de eiersalade over de oren en de onderste helft van de paashaas en bestrooi met de zonnebloempitten en wat tuinkers.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
594 kj
Energie
142 kcal
Vet
8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraat
12.8 g
Suiker
1 g
Vezel
0.7 g
Eiwit
4.3 g
Zout
0.8 g
natrium
0.3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?