Paddenstoelenpuree
Paddenstoelenpuree

Paddenstoelenpuree

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de krielaardappelen en snij samen met de champignons en de oesterzwam in stukjes.

  3. Kook samen 15 min. gaar in een bodempje water.

  4. Snipper ondertussen de peterselie fijn.

  5. Pureer de krielaardappelen en de paddenstoelen en meng er de plantaardige olie en de peterselie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de krielaardappelen en snij samen met de champignons en de oesterzwam in stukjes.

  3. Kook samen 15 min. gaar in een bodempje water.

  4. Snipper ondertussen de peterselie fijn.

  5. Pureer de krielaardappelen en de paddenstoelen en meng er de plantaardige olie en de peterselie onder.

Bekijk het recept digitaal