- Bewaar

- Bewaar
Paella met staartvis, chorizo en tapastomaten
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Biologique Wijn El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij in sneetjes van 1 cm.
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de chorizo in stukjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui, het pepertje en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes paprika toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de risottorijst toe en roerbak glazig. Verdeel over een ovenschaal.
-
Giet er de bouillon over en meng met het paprikapoeder en de saffraandraadjes. Kruid met peper en zout.
-
Schik er de sneetjes staartvis, de ongepelde scampi's en de stukjes chorizo op. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, maak de rijst los met een vork en roer er de diep gevroren erwten en de tapastomaten onder. Zet nog 15 min. in de oven.
U kan ook voorgegaarde kippenvleugeltjes of gebakken konijnen bouten toevoegen in stap 6.
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Biologique Wijn El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de staartvisfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog met keukenpapier. Snij in sneetjes van 1 cm.
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in fijne ringetjes.
-
Snij de chorizo in stukjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui, het pepertje en het knoflook glazig.
-
Voeg de blokjes paprika toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de risottorijst toe en roerbak glazig. Verdeel over een ovenschaal.
-
Giet er de bouillon over en meng met het paprikapoeder en de saffraandraadjes. Kruid met peper en zout.
-
Schik er de sneetjes staartvis, de ongepelde scampi's en de stukjes chorizo op. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven, maak de rijst los met een vork en roer er de diep gevroren erwten en de tapastomaten onder. Zet nog 15 min. in de oven.
U kan ook voorgegaarde kippenvleugeltjes of gebakken konijnen bouten toevoegen in stap 6.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Moinette Biologique Wijn El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje