- Bewaar

- Bewaar
Pangasius en groentecouscous met pestonoedels
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Wijn Les Lauzes Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren pangasiusfilets oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de broccoli en bloemkool in roosjes en rasp grof tot een groentecouscous.
-
Schil de gember.
-
Hak 1 eetl. cashewnoten grof en hou opzij voor de afwerking.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje als u geen al te pikante pesto wil.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Doe ondertussen alle ingrediënten voor de pesto in een hoge mengbeker. Mix heel fijn. Kruid met peper en zout. Zet opzij op kamertemperatuur.
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. koolzaadolie in een braadpan en bak de vis aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe de vis in een ovenschotel en giet er de boter en olie uit de pan bij. Laat nog ± 5 min. verder garen in de voorverwarmde oven. Hou de vis warm in de uitgeschakelde oven.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. koolzaadolie in een brede pan of wok en roerbak de geraspte bloemkool en broccoli ± 2 min. Kruid met de kurkuma en nootmuskaat en meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentecouscous over diepe borden en leg er telkens 1 visfilet bovenop. Lepel er een beetje boter uit de ovenschotel over. Geef er de noedels en de pesto bij. Werk af met de gehakte cashewnoten.
Koolzaadolie Koolzaadolie is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, omega 3 en omega 6. U kan deze olie zowel in koude als warme bereidingen gebruiken. Ze is niet geschikt om tot heel hoge temperaturen te verhitten (bv. om te frituren). Koolzaadolie is zoals alle oliesoorten gevoelig voor licht. U bewaart ze dus het best op een donkere plek.
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Wijn Les Lauzes Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat diepgevroren pangasiusfilets oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de broccoli en bloemkool in roosjes en rasp grof tot een groentecouscous.
-
Schil de gember.
-
Hak 1 eetl. cashewnoten grof en hou opzij voor de afwerking.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje als u geen al te pikante pesto wil.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Doe ondertussen alle ingrediënten voor de pesto in een hoge mengbeker. Mix heel fijn. Kruid met peper en zout. Zet opzij op kamertemperatuur.
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. koolzaadolie in een braadpan en bak de vis aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Doe de vis in een ovenschotel en giet er de boter en olie uit de pan bij. Laat nog ± 5 min. verder garen in de voorverwarmde oven. Hou de vis warm in de uitgeschakelde oven.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. koolzaadolie in een brede pan of wok en roerbak de geraspte bloemkool en broccoli ± 2 min. Kruid met de kurkuma en nootmuskaat en meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de groentecouscous over diepe borden en leg er telkens 1 visfilet bovenop. Lepel er een beetje boter uit de ovenschotel over. Geef er de noedels en de pesto bij. Werk af met de gehakte cashewnoten.
Koolzaadolie Koolzaadolie is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, omega 3 en omega 6. U kan deze olie zowel in koude als warme bereidingen gebruiken. Ze is niet geschikt om tot heel hoge temperaturen te verhitten (bv. om te frituren). Koolzaadolie is zoals alle oliesoorten gevoelig voor licht. U bewaart ze dus het best op een donkere plek.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Wijn Les Lauzes Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc