- Bewaar

- Bewaar
Pangasiuspotje met mosterdsaus
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond abdijbier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij elk haasje in 3 gelijke stukken.
-
Snij de appel in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Hou enkele blaadjes veldsla apart voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes 5 min.
-
Voeg de Alpro soya Cuisine, de mosterd en de halvemaantjes appel toe.
-
Leg de stukken vis op de bereiding. Laat alles afgedekt 10 min. gaar worden.
-
Voeg 2/3 van de veldsla toe en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stukken vis en de saus over diepe borden en garneer met een plukje veldsla. Serveer met pasta of gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond abdijbier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij elk haasje in 3 gelijke stukken.
-
Snij de appel in halvemaantjes van 1/2 cm dik.
-
Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Hou enkele blaadjes veldsla apart voor het garnituur.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes 5 min.
-
Voeg de Alpro soya Cuisine, de mosterd en de halvemaantjes appel toe.
-
Leg de stukken vis op de bereiding. Laat alles afgedekt 10 min. gaar worden.
-
Voeg 2/3 van de veldsla toe en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stukken vis en de saus over diepe borden en garneer met een plukje veldsla. Serveer met pasta of gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ciney Blond abdijbier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland