Pangasiuspotje met mosterdsaus
Pangasiuspotje met mosterdsaus

Pangasiuspotje met mosterdsaus

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 276 kcal
Vet 18 g
Koolhydraat 10.4 g
Eiwit 18.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij elk haasje in 3 gelijke stukken.

  3. Snij de appel in halvemaantjes van 1/2 cm dik.

  4. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  5. Hou enkele blaadjes veldsla apart voor het garnituur.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes 5 min.

  8. Voeg de Alpro soya Cuisine, de mosterd en de halvemaantjes appel toe.

  9. Leg de stukken vis op de bereiding. Laat alles afgedekt 10 min. gaar worden.

  10. Voeg 2/3 van de veldsla toe en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de stukken vis en de saus over diepe borden en garneer met een plukje veldsla. Serveer met pasta of gekookte aardappelen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij elk haasje in 3 gelijke stukken.

  3. Snij de appel in halvemaantjes van 1/2 cm dik.

  4. Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten van de paprika's en snij het vruchtvlees in reepjes.

  5. Hou enkele blaadjes veldsla apart voor het garnituur.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de paprikareepjes 5 min.

  8. Voeg de Alpro soya Cuisine, de mosterd en de halvemaantjes appel toe.

  9. Leg de stukken vis op de bereiding. Laat alles afgedekt 10 min. gaar worden.

  10. Voeg 2/3 van de veldsla toe en meng voorzichtig. Kruid met peper en zout.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de stukken vis en de saus over diepe borden en garneer met een plukje veldsla. Serveer met pasta of gekookte aardappelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 276 kcal
Vet 18 g
Koolhydraat 10.4 g
Eiwit 18.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Ciney Blond abdijbier Wijn Orca Bay Sauvignon Blanc Nieuw-Zeeland

Bekijk het recept digitaal