- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis grotendeels ontdooien.
-
Snij een gelatineblaadje in 2. Laat alle gelatineblaadjes enkele min. weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Meng de melk met de room, de suiker en de vanillesuiker en breng aan de kook.
-
Neem de kookpot van het vuur zodra de bereiding begint te koken en laat wat afkoelen. Hou 1/2 gelatineblaadje opzij. Knijp de 3,5 overblijvende blaadjes goed uit en los op in het mengsel. Roer goed om.
-
Verwarm 2/3 van de frambozencoulis zonder te laten koken en los er het goed uitgeknepen resterende halve gelatineblaadje in op.
-
Laat de 2 bereidingen afkoelen en laat ± 2 u rusten in de koelkast (laat niet stijf worden).
-
Vul er kleine potjes mee: wissel laagjes van de 2 bereidingen af.
-
Zet de potjes in de koelkast tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Hou elk potje even in een kom heet water. Draai de panna cotta om in het midden van elk bordje. Versier met wat bresiliennenootjes, een paar streepjes karamelsaus, wat frambozencoulis en rood fruit.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis grotendeels ontdooien.
-
Snij een gelatineblaadje in 2. Laat alle gelatineblaadjes enkele min. weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Meng de melk met de room, de suiker en de vanillesuiker en breng aan de kook.
-
Neem de kookpot van het vuur zodra de bereiding begint te koken en laat wat afkoelen. Hou 1/2 gelatineblaadje opzij. Knijp de 3,5 overblijvende blaadjes goed uit en los op in het mengsel. Roer goed om.
-
Verwarm 2/3 van de frambozencoulis zonder te laten koken en los er het goed uitgeknepen resterende halve gelatineblaadje in op.
-
Laat de 2 bereidingen afkoelen en laat ± 2 u rusten in de koelkast (laat niet stijf worden).
-
Vul er kleine potjes mee: wissel laagjes van de 2 bereidingen af.
-
Zet de potjes in de koelkast tot de volgende dag.
-
Afwerking:
-
Hou elk potje even in een kom heet water. Draai de panna cotta om in het midden van elk bordje. Versier met wat bresiliennenootjes, een paar streepjes karamelsaus, wat frambozencoulis en rood fruit.