- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta met blauwebessencoulis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de vijg in 4.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Laat de gelatine weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de melk in een steelpannetje samen met 50 g suiker, het vanillestokje en het citroengras. Laat 10 min. trekken. Haal er het vanillestokje en het citroengras uit.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan de warme melk. Meng er ook de Griekse yoghurt onder.
-
Verdeel de panna cotta over 4 vormpjes en laat min. 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Doe de blauwe bessen en 1 eetl. suiker in een steelpannetje en laat 10 min. sudderen tot een coulis. Duw de coulis door een zeef.
-
Maak de panna cotta los uit de vormpjes met behulp van warm water en draai ze om op de borden.
-
Afwerking:
-
Overgiet de panna cotta met de coulis, werk af met de pistachenoten en een stukje vijg.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de vijg in 4.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Laat de gelatine weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de melk in een steelpannetje samen met 50 g suiker, het vanillestokje en het citroengras. Laat 10 min. trekken. Haal er het vanillestokje en het citroengras uit.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe aan de warme melk. Meng er ook de Griekse yoghurt onder.
-
Verdeel de panna cotta over 4 vormpjes en laat min. 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Doe de blauwe bessen en 1 eetl. suiker in een steelpannetje en laat 10 min. sudderen tot een coulis. Duw de coulis door een zeef.
-
Maak de panna cotta los uit de vormpjes met behulp van warm water en draai ze om op de borden.
-
Afwerking:
-
Overgiet de panna cotta met de coulis, werk af met de pistachenoten en een stukje vijg.