- Bewaar

- Bewaar
Panzanella met tomaten en mozzarella
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Camino del Sur Verdejo D.O. Rueda Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Snij de slaharten in reepjes.
-
Pers het knoflook.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij de rest van de komkommer met een dunschiller in fijne linten.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de ciabatta 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven, laat lichtjes afkoelen en snij in 2.
-
Besprenkel elke ciabattahelft met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Zet 3 à 4 min. in de voorverwarmde oven (zet eventueel de grill aan). Haal uit de oven, laat lichtjes afkoelen en verdeel in stukjes.
-
Meng intussen de kwartjes tomaat met de halfgedroogde kerstomaten, de olie uit de verpakking van de kerstomaten, de helft van het basilicum en het knoflook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schik de slaharten en de komkommerlinten op een schaal. Verdeel er de tomatenmengeling, de olijven, de mozzarella en de helft van de stukjes ciabatta over. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de rode ui, de rest van het basilicum, de balsamicocrème en zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Geef er de rest van de stukjes ciabatta bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Camino del Sur Verdejo D.O. Rueda Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Snij de slaharten in reepjes.
-
Pers het knoflook.
-
Scheur de basilicumblaadjes.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij de rest van de komkommer met een dunschiller in fijne linten.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bak de ciabatta 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven, laat lichtjes afkoelen en snij in 2.
-
Besprenkel elke ciabattahelft met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Zet 3 à 4 min. in de voorverwarmde oven (zet eventueel de grill aan). Haal uit de oven, laat lichtjes afkoelen en verdeel in stukjes.
-
Meng intussen de kwartjes tomaat met de halfgedroogde kerstomaten, de olie uit de verpakking van de kerstomaten, de helft van het basilicum en het knoflook. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Schik de slaharten en de komkommerlinten op een schaal. Verdeel er de tomatenmengeling, de olijven, de mozzarella en de helft van de stukjes ciabatta over. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met de rode ui, de rest van het basilicum, de balsamicocrème en zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Geef er de rest van de stukjes ciabatta bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Camino del Sur Verdejo D.O. Rueda Spanje