- Bewaar

- Bewaar
Papillot met banaan, rum en mascarponecrème
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg een vel bakpapier op een groot vel aluminiumfolie. Snij 2 ongepelde bananen in de lengte in 2 en leg ze op het bakpapier met de snijkant naar boven.
-
Rooster intussen de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt.
-
Meng de rietsuiker met de boter, de ahornsiroop en de rum en verdeel over de bananen.
-
Bereiding op de BBQ (20 min.)
-
Vouw dicht en leg 15 à 20 min. op de barbecue. Leg een halve banaan op elk bord en werk af met de mascarponecrème en de geroosterde amandelschilfers.
Voor de kids laat de rum weg uit het recept en werk de banaan af met een bolletje vanilleroomijs en een schepje chocopasta
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg een vel bakpapier op een groot vel aluminiumfolie. Snij 2 ongepelde bananen in de lengte in 2 en leg ze op het bakpapier met de snijkant naar boven.
-
Rooster intussen de amandelschilfers goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng de mascarpone met de Griekse yoghurt.
-
Meng de rietsuiker met de boter, de ahornsiroop en de rum en verdeel over de bananen.
-
Bereiding op de BBQ (20 min.)
-
Vouw dicht en leg 15 à 20 min. op de barbecue. Leg een halve banaan op elk bord en werk af met de mascarponecrème en de geroosterde amandelschilfers.
Voor de kids laat de rum weg uit het recept en werk de banaan af met een bolletje vanilleroomijs en een schepje chocopasta