- Bewaar

- Bewaar
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne Elegante droge witte landwijn uit Zuidwest-Frankrijk. De chardonnay- en colombarddruiven bezorgen deze frisse wijn een floraal boeket en fruitige smaak Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal boeket en fijne, frisfruitige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan de kruidenmolen.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Bereiding:
-
Leg 4 vellen aluminiumfolie open en schep er de diepgevroren groentereepjes in. Verdeel er de halve kerstomaatjes en het mascarponemengsel over. Hou nog 4 eetl. van het mengsel apart.
-
Schik er 1 diepgevroren stuk zalm en 1 diepgevroren stuk kabeljauw op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.
-
Vouw de papillotten dicht en laat ze 35 min. bakken op een matig warme grill.
-
Afwerking:
-
Geef er pasta bij of een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne Elegante droge witte landwijn uit Zuidwest-Frankrijk. De chardonnay- en colombarddruiven bezorgen deze frisse wijn een floraal boeket en fruitige smaak Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal boeket en fijne, frisfruitige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan de kruidenmolen.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Bereiding:
-
Leg 4 vellen aluminiumfolie open en schep er de diepgevroren groentereepjes in. Verdeel er de halve kerstomaatjes en het mascarponemengsel over. Hou nog 4 eetl. van het mengsel apart.
-
Schik er 1 diepgevroren stuk zalm en 1 diepgevroren stuk kabeljauw op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.
-
Vouw de papillotten dicht en laat ze 35 min. bakken op een matig warme grill.
-
Afwerking:
-
Geef er pasta bij of een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne Elegante droge witte landwijn uit Zuidwest-Frankrijk. De chardonnay- en colombarddruiven bezorgen deze frisse wijn een floraal boeket en fruitige smaak Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal boeket en fijne, frisfruitige smaak.