Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans
Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans

Papillot met zalm en kabeljauw op z'n Italiaans

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 33.9 g
Koolhydraat 18.5 g
Eiwit 26.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan de kruidenmolen.

  3. Snij de kerstomaatjes doormidden.

  4. Bereiding:
  5. Leg 4 vellen aluminiumfolie open en schep er de diepgevroren groentereepjes in. Verdeel er de halve kerstomaatjes en het mascarponemengsel over. Hou nog 4 eetl. van het mengsel apart.

  6. Schik er 1 diepgevroren stuk zalm en 1 diepgevroren stuk kabeljauw op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.

  7. Vouw de papillotten dicht en laat ze 35 min. bakken op een matig warme grill.

  8. Afwerking:
  9. Geef er pasta bij of een aardappel in de schil.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan de kruidenmolen.

  3. Snij de kerstomaatjes doormidden.

  4. Bereiding:
  5. Leg 4 vellen aluminiumfolie open en schep er de diepgevroren groentereepjes in. Verdeel er de halve kerstomaatjes en het mascarponemengsel over. Hou nog 4 eetl. van het mengsel apart.

  6. Schik er 1 diepgevroren stuk zalm en 1 diepgevroren stuk kabeljauw op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over.

  7. Vouw de papillotten dicht en laat ze 35 min. bakken op een matig warme grill.

  8. Afwerking:
  9. Geef er pasta bij of een aardappel in de schil.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 499 kcal
Vet 33.9 g
Koolhydraat 18.5 g
Eiwit 26.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay Vin de Pays des Côtes de Gascogne Elegante droge witte landwijn uit Zuidwest-Frankrijk. De chardonnay- en colombarddruiven bezorgen deze frisse wijn een floraal boeket en fruitige smaak Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje Voortreffelijke witte rioja, voor 100 % gemaakt van de viuradruif. Die bezorgt de wijn zijn floraal boeket en fijne, frisfruitige smaak.

Bekijk het recept digitaal