- Bewaar

- Bewaar
Papillot van groenten en tofu
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon A.C. Côtes du Ventoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien.
-
Snij de wortelen in schijfjes en verdeel de broccoli in roosjes.
-
Kook samen gedurende 5 min. in lichtgezouten water.
-
Snij de sjalotten in ringen.
-
Laat de maïs uitlekken en spoel af onder koud water. Snij in 2.
-
Snij de look in 4.
-
Snij de tofu in blokjes.
-
Meng de sojasaus met 2 eetl. rijstolie.
-
Bereiding:
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en strijk ze in met de notenolie.
-
Verdeel er de spinazie over en kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel ook de broccoliroosjes, wortelschijfjes, minimaïs, sjalot, look en tofu over de papillotten.
-
Breng op smaak met de mengeling van sojasaus en rijstolie (opgepast, is gezouten) en vouw de vellen dicht.
-
Bak gedurende 15 min. op een warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien de papillotten op met basmatirijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon A.C. Côtes du Ventoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie ontdooien.
-
Snij de wortelen in schijfjes en verdeel de broccoli in roosjes.
-
Kook samen gedurende 5 min. in lichtgezouten water.
-
Snij de sjalotten in ringen.
-
Laat de maïs uitlekken en spoel af onder koud water. Snij in 2.
-
Snij de look in 4.
-
Snij de tofu in blokjes.
-
Meng de sojasaus met 2 eetl. rijstolie.
-
Bereiding:
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie en strijk ze in met de notenolie.
-
Verdeel er de spinazie over en kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel ook de broccoliroosjes, wortelschijfjes, minimaïs, sjalot, look en tofu over de papillotten.
-
Breng op smaak met de mengeling van sojasaus en rijstolie (opgepast, is gezouten) en vouw de vellen dicht.
-
Bak gedurende 15 min. op een warme barbecue.
-
Afwerking:
-
Dien de papillotten op met basmatirijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Berton de Crillon A.C. Côtes du Ventoux