Papillot van groenten en tofu
Papillot van groenten en tofu

Papillot van groenten en tofu

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 22.5 g
Koolhydraat 16.6 g
Eiwit 18.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de spinazie ontdooien.

  3. Snij de wortelen in schijfjes en verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Kook samen gedurende 5 min. in lichtgezouten water.

  5. Snij de sjalotten in ringen.

  6. Laat de maïs uitlekken en spoel af onder koud water. Snij in 2.

  7. Snij de look in 4.

  8. Snij de tofu in blokjes.

  9. Meng de sojasaus met 2 eetl. rijstolie.

  10. Bereiding:
  11. Neem 4 vellen aluminiumfolie en strijk ze in met de notenolie.

  12. Verdeel er de spinazie over en kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel ook de broccoliroosjes, wortelschijfjes, minimaïs, sjalot, look en tofu over de papillotten.

  13. Breng op smaak met de mengeling van sojasaus en rijstolie (opgepast, is gezouten) en vouw de vellen dicht.

  14. Bak gedurende 15 min. op een warme barbecue.

  15. Afwerking:
  16. Dien de papillotten op met basmatirijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de spinazie ontdooien.

  3. Snij de wortelen in schijfjes en verdeel de broccoli in roosjes.

  4. Kook samen gedurende 5 min. in lichtgezouten water.

  5. Snij de sjalotten in ringen.

  6. Laat de maïs uitlekken en spoel af onder koud water. Snij in 2.

  7. Snij de look in 4.

  8. Snij de tofu in blokjes.

  9. Meng de sojasaus met 2 eetl. rijstolie.

  10. Bereiding:
  11. Neem 4 vellen aluminiumfolie en strijk ze in met de notenolie.

  12. Verdeel er de spinazie over en kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel ook de broccoliroosjes, wortelschijfjes, minimaïs, sjalot, look en tofu over de papillotten.

  13. Breng op smaak met de mengeling van sojasaus en rijstolie (opgepast, is gezouten) en vouw de vellen dicht.

  14. Bak gedurende 15 min. op een warme barbecue.

  15. Afwerking:
  16. Dien de papillotten op met basmatirijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 340 kcal
Vet 22.5 g
Koolhydraat 16.6 g
Eiwit 18.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Berton de Crillon A.C. Côtes du Ventoux

Bekijk het recept digitaal