Papillot van Kaapse heek met tomatensalsa
Papillot van Kaapse heek met tomatensalsa

Papillot van Kaapse heek met tomatensalsa

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 441 kcal
Vet 25.1 g
Koolhydraat 16.4 g
Eiwit 37.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in stukken.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje.

  4. Snij de sjalot in stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappelen in de schil in 15 min. gaar in lichtgezouten water. Snij de aardappelen in de lengte in vier en steek op spiesen. Strijk in met olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn.

  7. Doe de ingrediënten voor de tomatensalsa in een kom en mix alles fijn.

  8. Neem vier grote vellen aluminiumfolie, schik er de diepgevroren filets op en verdeel er de tomatensalsa over. Vouw de folie dicht tot een papillot en laat 20 min. garen in een op 200 °C voorverwarmde oven, of ± 30 min. op de barbecue.

  9. Leg de laatste 5 min. ook de aardappelbrochettes in de oven of op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met de aardappelbrochettes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in stukken.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje.

  4. Snij de sjalot in stukken.

  5. Bereiding:
  6. Kook de aardappelen in de schil in 15 min. gaar in lichtgezouten water. Snij de aardappelen in de lengte in vier en steek op spiesen. Strijk in met olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn.

  7. Doe de ingrediënten voor de tomatensalsa in een kom en mix alles fijn.

  8. Neem vier grote vellen aluminiumfolie, schik er de diepgevroren filets op en verdeel er de tomatensalsa over. Vouw de folie dicht tot een papillot en laat 20 min. garen in een op 200 °C voorverwarmde oven, of ± 30 min. op de barbecue.

  9. Leg de laatste 5 min. ook de aardappelbrochettes in de oven of op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Dien op met de aardappelbrochettes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 441 kcal
Vet 25.1 g
Koolhydraat 16.4 g
Eiwit 37.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château de Belle-Coste A.C. Costières de Nîmes Wijn Verfrissende rosé uit het Franse zuiden: droog, wat nerveus en heel fruitig. Wijn Les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal