- Bewaar

- Bewaar
Papillot van pangasius met trio van citrusfruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de sinaasappelen, de roze pompelmoes en de citroen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen. Doe dit boven een kom om al het sap op te vangen.
-
Snij de olijven in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de 8 stukken pangasius over 4 grote vellen aluminiumfolie, samen met het citrusfruit, het citrussap, de schijfjes olijf en de laurierblaadjes.
-
Kruid de pakketjes met de tijm, peper en zout. Plooi dicht en schuif ± 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer de papillotten met venkelpasta en eventueel met warme prinsessenboontjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de sinaasappelen, de roze pompelmoes en de citroen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen. Doe dit boven een kom om al het sap op te vangen.
-
Snij de olijven in fijne schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de 8 stukken pangasius over 4 grote vellen aluminiumfolie, samen met het citrusfruit, het citrussap, de schijfjes olijf en de laurierblaadjes.
-
Kruid de pakketjes met de tijm, peper en zout. Plooi dicht en schuif ± 25 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer de papillotten met venkelpasta en eventueel met warme prinsessenboontjes.