- Bewaar

- Bewaar
Papillot van perenblokjes met bruine suiker
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de peren, snij elke peer in 8 en besprenkel met het citroensap.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de randen wat over en verdeel over elk 'bootje' 8 stukjes peer en bestrooi telkens met 2 eetl. bruine suiker, 1 eetl. cognac en 1/4 koffiel. kaneel.
-
Klop de mascarpone los met 1 eetl. water.
-
Rooster de walnoten kort in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Plooi de papillotten dicht en laat 15 à 20 min. garen op de barbecue, naargelang u liever licht krokante of zachte peren hebt.
-
Afwerking:
-
Doe de inhoud van de papillotten (ook het vocht) in een diep dessertbord. Geef er een toefje mascarpone bij en bestrooi met de geroosterde walnoten en de veenbessen of rozijntjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de peren, snij elke peer in 8 en besprenkel met het citroensap.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie, plooi de randen wat over en verdeel over elk 'bootje' 8 stukjes peer en bestrooi telkens met 2 eetl. bruine suiker, 1 eetl. cognac en 1/4 koffiel. kaneel.
-
Klop de mascarpone los met 1 eetl. water.
-
Rooster de walnoten kort in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Plooi de papillotten dicht en laat 15 à 20 min. garen op de barbecue, naargelang u liever licht krokante of zachte peren hebt.
-
Afwerking:
-
Doe de inhoud van de papillotten (ook het vocht) in een diep dessertbord. Geef er een toefje mascarpone bij en bestrooi met de geroosterde walnoten en de veenbessen of rozijntjes.