- Bewaar
- Bewaar
Papillot van roodbaars
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Snij de tomaat in schijfjes, de champignons in plakjes en de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Pluk de blaadjes van de kervel en snij de citroen in 8 schijfjes
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Leg per persoon 1 vel bakpapier op 1 vel aluminiumfolie. Leg er telkens 1 roodbaarshaasje op en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de champignonschijfjes, de courgetteblokjes, de sjalotten en het knoflook rond de vis. Leg 2 schijfjes citroen op elke filet, en daarna enkele schijfjes tomaat en wat kervel. Vouw de randen van de folie omhoog en overgiet met de witte wijn. Kruid lichtjes met zwarte peper en zout.
-
Vouw het bakpapier en de aluminiumfolie goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen
-
Verwarm de oven voor en bak de ciabatta goudbruin (instructies: zie verpakking).
-
Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
-
Leg de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
Snij de tomaat in schijfjes, de champignons in plakjes en de ongeschilde courgette in blokjes.
-
Pluk de blaadjes van de kervel en snij de citroen in 8 schijfjes
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Leg per persoon 1 vel bakpapier op 1 vel aluminiumfolie. Leg er telkens 1 roodbaarshaasje op en kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de champignonschijfjes, de courgetteblokjes, de sjalotten en het knoflook rond de vis. Leg 2 schijfjes citroen op elke filet, en daarna enkele schijfjes tomaat en wat kervel. Vouw de randen van de folie omhoog en overgiet met de witte wijn. Kruid lichtjes met zwarte peper en zout.
-
Vouw het bakpapier en de aluminiumfolie goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen
-
Verwarm de oven voor en bak de ciabatta goudbruin (instructies: zie verpakking).
-
Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
-
Leg de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Delirium Tremens Sterk blond bier Wijn Mâcon-Chardonnay A.O.P. 'L'Originel' Cave de Lugny