- Bewaar

- Bewaar
Pappardelle met scampi en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Cuvée 950 Abdijbier Wijn Le Sablou A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.
-
Hak de spinazieblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook en het rode pepertje enkele min. glazig.
-
Voeg de diepgevroren scampi's toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes en de kerstomaatjes toe en roerbak 1 min.
-
Doe de gekookte pasta bij de scampi's in de pan en meng goed.
-
Kruid met zwarte peper en zout en meng er het basilicum onder.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Cuvée 950 Abdijbier Wijn Le Sablou A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.
-
Snipper de teentjes knoflook fijn.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.
-
Hak de spinazieblaadjes grof.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook en het rode pepertje enkele min. glazig.
-
Voeg de diepgevroren scampi's toe en roerbak 2 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes en de kerstomaatjes toe en roerbak 1 min.
-
Doe de gekookte pasta bij de scampi's in de pan en meng goed.
-
Kruid met zwarte peper en zout en meng er het basilicum onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Cuvée 950 Abdijbier Wijn Le Sablou A.O.P. Bergerac