Pappardelle met scampi en spinazie
Pappardelle met scampi en spinazie

Pappardelle met scampi en spinazie

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 521 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 74.4 g
Eiwit 33 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.

  3. Snipper de teentjes knoflook fijn.

  4. Snij de kerstomaten in 4.

  5. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.

  6. Hak de spinazieblaadjes grof.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook en het rode pepertje enkele min. glazig.

  10. Voeg de diepgevroren scampi's toe en roerbak 2 min.

  11. Voeg de spinazieblaadjes en de kerstomaatjes toe en roerbak 1 min.

  12. Doe de gekookte pasta bij de scampi's in de pan en meng goed.

  13. Kruid met zwarte peper en zout en meng er het basilicum onder.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en hak fijn.

  3. Snipper de teentjes knoflook fijn.

  4. Snij de kerstomaten in 4.

  5. Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.

  6. Hak de spinazieblaadjes grof.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook en het rode pepertje enkele min. glazig.

  10. Voeg de diepgevroren scampi's toe en roerbak 2 min.

  11. Voeg de spinazieblaadjes en de kerstomaatjes toe en roerbak 1 min.

  12. Doe de gekookte pasta bij de scampi's in de pan en meng goed.

  13. Kruid met zwarte peper en zout en meng er het basilicum onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 521 kcal
Vet 10 g
Koolhydraat 74.4 g
Eiwit 33 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Grimbergen Cuvée 950 Abdijbier Wijn Le Sablou A.O.P. Bergerac

Bekijk het recept digitaal