- Bewaar

- Bewaar
Parmentier van wijting met rammenas en wortel
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen, de rammenas en de wortelen en snij in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen, de rammenas en de wortelen samen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en roer er de boter onder.
-
Bestrijk ondertussen de visfilets met de mosterd en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
-
Hak de peterselie heel fijn en meng er het paneermeel, de sesamzaadjes en de olijfolie onder.
-
Verdeel de rammenaspuree over de vis en bestrooi met het peterseliemengsel. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen, de rammenas en de wortelen en snij in stukken.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen, de rammenas en de wortelen samen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en roer er de boter onder.
-
Bestrijk ondertussen de visfilets met de mosterd en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
-
Hak de peterselie heel fijn en meng er het paneermeel, de sesamzaadjes en de olijfolie onder.
-
Verdeel de rammenaspuree over de vis en bestrooi met het peterseliemengsel. Zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland