- Bewaar

- Bewaar
Parmentier van zoete aardappel met zalm en witloof
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de blaadjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een grote pan en stoof het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij elke zalmfilet in de lengte in 2. Doe het witloof in een ovenschaal en verdeel er de zoeteaardappelpuree over. Leg er de stukken zalm op (laat er telkens een beetje plaats tussen) en druk lichtjes in de puree. Kruid de zalm met zwarte peper en zout.
-
Verdeel wat pesto over de zalm en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Haal uit de oven en verdeel er de rucola over.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Schil 100 g zoete aardappel en snij samen met 100 g witloof in stukken. 2 Kook de zoete aardappel 20 min. in ongezouten water. Voeg na 10 min. het witloof toe. Doe er na 15 min. 20 g zalmfilet bij. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de blaadjes in stukken.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de zoete aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en pureer met de melk. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Smelt intussen de boter in een grote pan en stoof het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij elke zalmfilet in de lengte in 2. Doe het witloof in een ovenschaal en verdeel er de zoeteaardappelpuree over. Leg er de stukken zalm op (laat er telkens een beetje plaats tussen) en druk lichtjes in de puree. Kruid de zalm met zwarte peper en zout.
-
Verdeel wat pesto over de zalm en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Haal uit de oven en verdeel er de rucola over.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (25 min.) 1 Schil 100 g zoete aardappel en snij samen met 100 g witloof in stukken. 2 Kook de zoete aardappel 20 min. in ongezouten water. Voeg na 10 min. het witloof toe. Doe er na 15 min. 20 g zalmfilet bij. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Donker trappistenbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland