- Bewaar
- Bewaar
Parmentierschotel met mediterrane groenten en gehakt
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Blond bier Wijn Rasiguères - Château Planèzes (rosé) A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng met 1 eetl. boter en de eidooier. Kruid goed met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snipper intussen de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan en meng onder het paneermeel.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenten toe en laat even stoven tot al het vocht verdampt is.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met peper en zout.
-
Bak ondertussen het gehakt in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak los met een vork.
-
Doe het gehakt bij de groentemengeling en laat 5 min. sudderen.
-
Verdeel over een ovenschaal en bedek met de puree. Bestrooi met de parmezaanpaneermeelmengeling en leg er 1 eetl. boter in kleine klontjes op. Zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Blond bier Wijn Rasiguères - Château Planèzes (rosé) A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Stamp de aardappelen fijn en meng met 1 eetl. boter en de eidooier. Kruid goed met nootmuskaat, peper en zout.
-
Snipper intussen de ui en de teentjes knoflook fijn.
-
Rasp de parmezaan en meng onder het paneermeel.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de diepgevroren groenten toe en laat even stoven tot al het vocht verdampt is.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en kruid met peper en zout.
-
Bak ondertussen het gehakt in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Maak los met een vork.
-
Doe het gehakt bij de groentemengeling en laat 5 min. sudderen.
-
Verdeel over een ovenschaal en bedek met de puree. Bestrooi met de parmezaanpaneermeelmengeling en leg er 1 eetl. boter in kleine klontjes op. Zet de ovenschaal 20 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Blond bier Wijn Rasiguères - Château Planèzes (rosé) A.O.P. Côtes du Roussillon