In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Rooster 4 sneden toastbrood in de broodrooster of onder de ovengrill. Snij elk sneetje in 4 gelijke stukken of steek ze uit met feestelijke uitsteekvormpjes (bv. ster, kerstboom …)
Laat 200 g tonijn in eigen nat uitlekken en prak fijn met een vork. Meng er 1/2 fijngesnipperd plantje dille, 2 eetl. mascarpone, het sap van 1/2 limoen en 3 à 5 druppels tabasco onder. Kruid met peper en zout.
Maak 16 `quenelles' (ovale vormen) van de tonijnmousse (schep daarvoor wat tonijn op een koffielepel en maak er met een tweede koffielepel een ovaal van). Verdeel over de toastjes en versier telkens met 1 sprietje dille.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Rooster 4 sneden toastbrood in de broodrooster of onder de ovengrill. Snij elk sneetje in 4 gelijke stukken of steek ze uit met feestelijke uitsteekvormpjes (bv. ster, kerstboom …)
Laat 200 g tonijn in eigen nat uitlekken en prak fijn met een vork. Meng er 1/2 fijngesnipperd plantje dille, 2 eetl. mascarpone, het sap van 1/2 limoen en 3 à 5 druppels tabasco onder. Kruid met peper en zout.
Maak 16 `quenelles' (ovale vormen) van de tonijnmousse (schep daarvoor wat tonijn op een koffielepel en maak er met een tweede koffielepel een ovaal van). Verdeel over de toastjes en versier telkens met 1 sprietje dille.