- Bewaar

- Bewaar
Pasta Marinara
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Ramières - A.O.P. Gigondas Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Hak de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een ruime kookpot en stoof de fijngehakte sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignonschijfjes toe en laat 2 min. stoven.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer goed. Laat al roerend 5 min. stoven.
-
Voeg de tomatenpuree en het tomatenvlees met groenten toe. Voeg de pesto toe en kruid met peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuur sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend enkele min.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Roer de zeevruchten onder de tomatensaus en kruid met peper en zout. Voeg de cayennepeper en het paprikapoeder toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en giet er de saus over. Bestrooi rijkelijk met geraspte gruyère of parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Ramières - A.O.P. Gigondas Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Hak de sjalot en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een ruime kookpot en stoof de fijngehakte sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de champignonschijfjes toe en laat 2 min. stoven.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer goed. Laat al roerend 5 min. stoven.
-
Voeg de tomatenpuree en het tomatenvlees met groenten toe. Voeg de pesto toe en kruid met peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuur sudderen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend enkele min.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Roer de zeevruchten onder de tomatensaus en kruid met peper en zout. Voeg de cayennepeper en het paprikapoeder toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en giet er de saus over. Bestrooi rijkelijk met geraspte gruyère of parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château des Ramières - A.O.P. Gigondas Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië