Pasta Marinara
Pasta Marinara

Pasta Marinara

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 926 kcal
Vet 26.5 g
Koolhydraat 113.4 g
Eiwit 55.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in schijfjes.

  4. Hak de sjalot en het knoflook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een ruime kookpot en stoof de fijngehakte sjalot en het knoflook glazig.

  7. Voeg de champignonschijfjes toe en laat 2 min. stoven.

  8. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer goed. Laat al roerend 5 min. stoven.

  9. Voeg de tomatenpuree en het tomatenvlees met groenten toe. Voeg de pesto toe en kruid met peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuur sudderen.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend enkele min.

  11. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  12. Roer de zeevruchten onder de tomatensaus en kruid met peper en zout. Voeg de cayennepeper en het paprikapoeder toe.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de pasta over de borden en giet er de saus over. Bestrooi rijkelijk met geraspte gruyère of parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Snij de champignons in schijfjes.

  4. Hak de sjalot en het knoflook fijn.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een ruime kookpot en stoof de fijngehakte sjalot en het knoflook glazig.

  7. Voeg de champignonschijfjes toe en laat 2 min. stoven.

  8. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en roer goed. Laat al roerend 5 min. stoven.

  9. Voeg de tomatenpuree en het tomatenvlees met groenten toe. Voeg de pesto toe en kruid met peper en zout. Laat 20 min. op een zacht vuur sudderen.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de diepgevroren zeevruchten al roerend enkele min.

  11. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  12. Roer de zeevruchten onder de tomatensaus en kruid met peper en zout. Voeg de cayennepeper en het paprikapoeder toe.

  13. Afwerking:
  14. Verdeel de pasta over de borden en giet er de saus over. Bestrooi rijkelijk met geraspte gruyère of parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 926 kcal
Vet 26.5 g
Koolhydraat 113.4 g
Eiwit 55.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château des Ramières - A.O.P. Gigondas Argento Chardonnay - Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal