- Bewaar

- Bewaar
Pasta met gerookt spek, prei en mosterdsaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Domaine Carobelle A.O.P. Vacqueyras
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen.
-
Snij de sneetjes gerookt spek in dunne reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Bak de spekreepjes in dezelfde pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook ondertussen de spaghetti al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen ± 10 min.
-
Bestrooi de preiringen met de bloem en voeg de room en de mosterd toe. Kruid met peper en zout en meng er de spekreepjes onder.
-
Meng de mosterdsaus met prei onder de spaghetti.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Domaine Carobelle A.O.P. Vacqueyras
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen.
-
Snij de sneetjes gerookt spek in dunne reepjes.
-
Bereiding:
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Bak de spekreepjes in dezelfde pan. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Kook ondertussen de spaghetti al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen ± 10 min.
-
Bestrooi de preiringen met de bloem en voeg de room en de mosterd toe. Kruid met peper en zout en meng er de spekreepjes onder.
-
Meng de mosterdsaus met prei onder de spaghetti.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Domaine Carobelle A.O.P. Vacqueyras