- Bewaar

- Bewaar
Pasta met kalkoenenspekreepjes en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in dunne plakjes en scheur de oesterzwammen in stukjes.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 2 eetl. sap nodig)
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime braadpan met hoge randen. Bak de kalkoenenspekreepjes goudbruin en haal uit de pan.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en bak de champignons en de oesterzwammen enkele min. op een hevig vuur tot ze gaar en mooi bruin zijn.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten (kooktijd:zie verpakking). Giet af, maar hou wat kookvocht apart.
-
Doe het citroensap, de verse kaas en enkele eetl. kookvocht van de pasta bij de champignons zodat u een mooie saus krijgt. Voeg de pasta toe aan de saus en meng op het vuur.
-
Voeg de kappertjes toe aan de saus en kruid met zwarte peper en zout. Doe er de kalkoenenspekreepjes bij en roer goed om.
-
Werk af met de citroenzeste en de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de champignons in dunne plakjes en scheur de oesterzwammen in stukjes.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen (u hebt 2 eetl. sap nodig)
-
Hak de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een ruime braadpan met hoge randen. Bak de kalkoenenspekreepjes goudbruin en haal uit de pan.
-
Smelt de boter in dezelfde pan en bak de champignons en de oesterzwammen enkele min. op een hevig vuur tot ze gaar en mooi bruin zijn.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar in lichtgezouten (kooktijd:zie verpakking). Giet af, maar hou wat kookvocht apart.
-
Doe het citroensap, de verse kaas en enkele eetl. kookvocht van de pasta bij de champignons zodat u een mooie saus krijgt. Voeg de pasta toe aan de saus en meng op het vuur.
-
Voeg de kappertjes toe aan de saus en kruid met zwarte peper en zout. Doe er de kalkoenenspekreepjes bij en roer goed om.
-
Werk af met de citroenzeste en de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya - Spanje