Pasta met kip en champignons
Pasta met kip en champignons

Pasta met kip en champignons

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta gaar in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg op het einde van de kooktijd de diepvrieserwten toe. Giet af.

  3. Snij intussen de kip in stukjes en de champignons in schijfjes.

  4. Smelt de boter in een braadpan. Bak de stukjes kip aan alle kanten goudbruin. Voeg de champignonschijfjes toe. Bak 5 min. op een matig vuur.

  5. Meng de kip en de champignons onder de pasta met erwten. Voeg de rozijnen en de plantaardige olie toe.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de pasta gaar in ongezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg op het einde van de kooktijd de diepvrieserwten toe. Giet af.

  3. Snij intussen de kip in stukjes en de champignons in schijfjes.

  4. Smelt de boter in een braadpan. Bak de stukjes kip aan alle kanten goudbruin. Voeg de champignonschijfjes toe. Bak 5 min. op een matig vuur.

  5. Meng de kip en de champignons onder de pasta met erwten. Voeg de rozijnen en de plantaardige olie toe.

Bekijk het recept digitaal