- Bewaar

- Bewaar
Pasta met ricotta en courgette
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Italië Wijn Granado Vinho Tinto D.O.C. Dão Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes en de raapjes in kleine gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Snipper het knoflook en de munt fijn.
-
Rasp de pecorino in schilfers met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in 3 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat goed uitlekken en zet opzij.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg er de blokjes courgette, de raapjes en het pepertje aan toe. Bak gedurende 5 min.
-
Roer er de ricotta en de pecorino onder en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden, lepel er de saus over en bestrooi met de fijngesnipperde munt.
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Italië Wijn Granado Vinho Tinto D.O.C. Dão Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgettes en de raapjes in kleine gelijke blokjes.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in ringetjes.
-
Snipper het knoflook en de munt fijn.
-
Rasp de pecorino in schilfers met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in 3 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, laat goed uitlekken en zet opzij.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg er de blokjes courgette, de raapjes en het pepertje aan toe. Bak gedurende 5 min.
-
Roer er de ricotta en de pecorino onder en kruid naar smaak met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden, lepel er de saus over en bestrooi met de fijngesnipperde munt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Farnese Italië Wijn Granado Vinho Tinto D.O.C. Dão Portugal