- Bewaar

- Bewaar
Pasta met scampi's, pompelmoes en dillesaus
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (Sterk blond bier) Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés Cafayate Valley Argentinië (Witte wijn)
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes, de sjalotten en het teentje knoflook fijn. Hak de dille fijn.
-
Snij de venkelknol(len) in dunne reepjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 1 à 2 min. aan beide kanten. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Doe opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en stoof de sjalotten, de lente-uitjes en het knoflook glazig.
-
Voeg de venkelreepjes toe en stoof op een zacht vuurtje tot ze zacht en gaar zijn.
-
Voeg dan de room en de erwtjes toe en laat 2 min. sudderen. Voeg hier de partjes pompelmoes aan toe.
-
Doe de scampi's weer in de pan en voeg bijna al de fijngehakte dille toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de tagliatelle met de scampi's en de groenten en werk af met nog wat verse dille.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (Sterk blond bier) Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés Cafayate Valley Argentinië (Witte wijn)
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes, de sjalotten en het teentje knoflook fijn. Hak de dille fijn.
-
Snij de venkelknol(len) in dunne reepjes.
-
Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliezen.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampi's 1 à 2 min. aan beide kanten. Kruid met peper en zout en haal uit de pan.
-
Doe opnieuw 1 eetl. olijfolie in de pan en stoof de sjalotten, de lente-uitjes en het knoflook glazig.
-
Voeg de venkelreepjes toe en stoof op een zacht vuurtje tot ze zacht en gaar zijn.
-
Voeg dan de room en de erwtjes toe en laat 2 min. sudderen. Voeg hier de partjes pompelmoes aan toe.
-
Doe de scampi's weer in de pan en voeg bijna al de fijngehakte dille toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Meng de tagliatelle met de scampi's en de groenten en werk af met nog wat verse dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus (Sterk blond bier) Wijn Michel Torino `Colección' Torrontés Cafayate Valley Argentinië (Witte wijn)