- Bewaar

- Bewaar
Pasta pesto met pastinaak en runderreepjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.
-
Snij de snoeptomaten in 2.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de steaks in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.
-
Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en laat nog 5 min. stoven.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Schep er de reepjes steak op.
Nog pesto over? Gebruik het om je soep mee af te werken. Of meng het samen met wat lichte room of ricotta onder gestoofde kool.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.
-
Snij de snoeptomaten in 2.
-
Hak de rucola grof.
-
Snij de steaks in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.
-
Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en laat nog 5 min. stoven.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Schep er de reepjes steak op.
Nog pesto over? Gebruik het om je soep mee af te werken. Of meng het samen met wat lichte room of ricotta onder gestoofde kool.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion