Pasta pesto met pastinaak en runderreepjes
Pasta pesto met pastinaak en runderreepjes

Pasta pesto met pastinaak en runderreepjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 776 kcal
Vet 21.2 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 88.7 g
Suiker 12.1 g
Vezel 10.8 g
Eiwit 52.1 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de snoeptomaten in 2.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Snij de steaks in reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.

  9. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.

  10. Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en laat nog 5 min. stoven.

  11. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Schep er de reepjes steak op.

Tip

Nog pesto over? Gebruik het om je soep mee af te werken. Of meng het samen met wat lichte room of ricotta onder gestoofde kool.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de pastinaken en snij in kleine blokjes.

  4. Snij de snoeptomaten in 2.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Snij de steaks in reepjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de pastinaak 12 min. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.

  9. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er de pesto onder.

  10. Voeg de snoeptomaten toe aan de pastinaak en laat nog 5 min. stoven.

  11. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de reepjes steak 2 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  12. Afwerking:
  13. Meng de groenten onder de tagliatelle en verdeel over de borden. Schep er de reepjes steak op.

Tip

Nog pesto over? Gebruik het om je soep mee af te werken. Of meng het samen met wat lichte room of ricotta onder gestoofde kool.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 776 kcal
Vet 21.2 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraat 88.7 g
Suiker 12.1 g
Vezel 10.8 g
Eiwit 52.1 g
Zout 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Croix Fourget A.O.P. Lussac-Saint-Émilion

Bekijk het recept digitaal