- Bewaar

- Bewaar
Pastagratin met boontjes, broccolisaus en nori-korstje
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Château Petit Roubié - A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. - Snij intussen de broccoli in roosjes. Kook 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Pureer. - Snij de preien in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de preiringen 3 à 4 min. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat. Voeg de broccolipuree, de melk, de mosterd en de helft van de geraspte kaas toe. Roer goed en laat 2 à 3 min. opwarmen op een matig vuur tot u een gladde saus hebt.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie. Meng de pasta en de prinsessenbonen onder de saus en schep in de ovenschaal.
-
Hak de norivellen in fijne reepjes en meng met het paneermeel en de rest van de geraspte kaas. Strooi over de pasta en zet ± 10 min. onder de ovengrill tot de bovenkant goudbruin is.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Château Petit Roubié - A.O.P. Picpoul de Pinet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.) - Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. - Snij intussen de broccoli in roosjes. Kook 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Pureer. - Snij de preien in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Kook de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de preiringen 3 à 4 min. Kruid met peper, zout en de nootmuskaat. Voeg de broccolipuree, de melk, de mosterd en de helft van de geraspte kaas toe. Roer goed en laat 2 à 3 min. opwarmen op een matig vuur tot u een gladde saus hebt.
-
Vet een ovenschaal in met 1 eetl. olijfolie. Meng de pasta en de prinsessenbonen onder de saus en schep in de ovenschaal.
-
Hak de norivellen in fijne reepjes en meng met het paneermeel en de rest van de geraspte kaas. Strooi over de pasta en zet ± 10 min. onder de ovengrill tot de bovenkant goudbruin is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Wijn Château Petit Roubié - A.O.P. Picpoul de Pinet