- Bewaar

- Bewaar
Pastagratin met kip en broccoli
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in reepjes.
-
Snij de broccoli's in roosjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de penne en de broccoliroosjes samen ± 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de kippenreepjes 5 min. Roer er het knoflook en de bloem onder en laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat al roerend pruttelen tot u een lichtgebonden saus hebt. Breng op smaak met de mosterd, nootmuskaat, peper en zout.
-
Roer de penne en de broccoli onder de saus en schep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte emmentaler en zet 10 min. onder de ovengrill tot de kaas goudbruin is.
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog. Snij in reepjes.
-
Snij de broccoli's in roosjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de penne en de broccoliroosjes samen ± 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen de olijfolie in een kookpot en bak de kippenreepjes 5 min. Roer er het knoflook en de bloem onder en laat even drogen op het vuur. Voeg beetje bij beetje en al roerend de koude melk toe. Laat al roerend pruttelen tot u een lichtgebonden saus hebt. Breng op smaak met de mosterd, nootmuskaat, peper en zout.
-
Roer de penne en de broccoli onder de saus en schep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte emmentaler en zet 10 min. onder de ovengrill tot de kaas goudbruin is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg KWV - Western Cape Zuid-Afrika