- Bewaar

- Bewaar
Pastagratin met lengfilet en trio van groenten
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Anjou A.O.P. 'Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij elk stuk in 4 en dep droog.
-
Snij de prei in ringen.
-
Schil de wortelen en de pastinaak, snij in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Rasp de kaas.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de pastinaak en de wortelen toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de pasta, de wortelen en de pastinaak onder de prei.
-
Meng de ricotta onder de tapenade en roer onder de pasta en de groenten.
-
Doe alles in een ovenschaal, verdeel er de stukken vis over en kruid goed met zwarte peper en zout. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 min. rusten.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Anjou A.O.P. 'Signature du Cléray' Chenin Blanc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien. Snij elk stuk in 4 en dep droog.
-
Snij de prei in ringen.
-
Schil de wortelen en de pastinaak, snij in de lengte in 2 en daarna in halvemaantjes.
-
Rasp de kaas.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de pastinaak en de wortelen toe. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de prei 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de pasta, de wortelen en de pastinaak onder de prei.
-
Meng de ricotta onder de tapenade en roer onder de pasta en de groenten.
-
Doe alles in een ovenschaal, verdeel er de stukken vis over en kruid goed met zwarte peper en zout. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat 5 min. rusten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Anjou A.O.P. 'Signature du Cléray' Chenin Blanc