- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met pesto en krokante groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta in licht gezouten water, in een ruime pan, gedurende 8 à 12 minuten (afhankelijk van de soort, zie kooktijd op de verpakking). Giet af en roer 1 eetl. olijfolie door de pasta. Laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de komkommer in dobbelsteentjes.
-
Meng al deze groenten onder de pasta.
-
Meng de pasta met 2 à 3 eetl. kruidenolie uit de verpakking van de gedroogde tomaten en 1 eetl. balsamicoazijn.
-
Roer de saus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op, als bijgerecht bij de barbecue of in een tuinbuffet.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de pasta in licht gezouten water, in een ruime pan, gedurende 8 à 12 minuten (afhankelijk van de soort, zie kooktijd op de verpakking). Giet af en roer 1 eetl. olijfolie door de pasta. Laat afkoelen.
-
Bereiding:
-
Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Snij de champignons in schijfjes en besprenkel met citroensap.
-
Snij de komkommer in dobbelsteentjes.
-
Meng al deze groenten onder de pasta.
-
Meng de pasta met 2 à 3 eetl. kruidenolie uit de verpakking van de gedroogde tomaten en 1 eetl. balsamicoazijn.
-
Roer de saus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op, als bijgerecht bij de barbecue of in een tuinbuffet.