- Bewaar

- Bewaar
Pastaslaatje met lentegroentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de trofie in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verwijder ondertussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne ringen.
-
Snipper de rode ui fijn, snij de tapastomaten in schijfjes en het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij in halvemaantjes.
-
Meng de pasta met de yoghurt-komkommersaus en meng er voorzichtig de gesneden groenten onder. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de rucola er als laatste onder.
-
Afwerking:
-
Maakt u dit pastaslaatje graag vooraf al klaar? Voeg dan de avocadoblokjes pas toe vlak voor het serveren, want het vruchtvlees wordt snel bruin zodra het gesneden is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de trofie in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Verwijder ondertussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij in fijne ringen.
-
Snipper de rode ui fijn, snij de tapastomaten in schijfjes en het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een lepel. Snij in halvemaantjes.
-
Meng de pasta met de yoghurt-komkommersaus en meng er voorzichtig de gesneden groenten onder. Kruid met zwarte peper en zout. Meng de rucola er als laatste onder.
-
Afwerking:
-
Maakt u dit pastaslaatje graag vooraf al klaar? Voeg dan de avocadoblokjes pas toe vlak voor het serveren, want het vruchtvlees wordt snel bruin zodra het gesneden is.